10 gezonde recepten en 10 gezonde tussendoortjes voor jou

“Om jou in je afbouwproces te ondersteunen met gezond eten, heb ik 20 gezonde recepten bedacht die je letterlijk in 10 minuten op tafel zet.”

Meld je aan voor Mariannes ‘e-meals’

20 dagen elke dag een vers recept in je e-mail

Lekkere én gezonde recepten voor jou

Hier boven kun je je aanmelden voor de ‘e-meals’, een extraatje bij het boek ‘Stoppen met antidepressiva‘. 20 dagen lang ontvang je elke dag een leuk recept of tussendoortje dat je in no time op tafel zet. Handig als je een druk leven hebt!

Want hoe vaak komt het voor dat je aan het einde van de dag geen puf hebt om te koken? En als je dan ook nog eens aan het afbouwen bent, is de kans groot dat je net als ik alleen maar patat en pizza wilt eten.

Maarja, door pizza en patat ga je je natuurlijk niet beter door voelen

Gebruik daarom deze recepten om snel iets gezonds en lekkers op tafel te zetten. Dan voel je je beter. En rol je dus net weer wat relaxter door je afbouwproces heen.

Psssst…👀

Ben je stiekem op deze pagina terecht gekomen? Ha, dan ben je waarschijnlijk net zo’n liefhebber van eten als ik! Deze recepten zijn onderdeel van mijn boek ‘Stoppen met antidepressiva’. Heb je dat boek nog niet? Bestel hem hier 👉🏻 Stoppen met antidepressiva 📚